0493-539803 info@m-en-a.nl

Portfolio

M&A werkt voor een zeer gevarieerde klantengroep die bestaat uit onder andere architecten, aannemers, makelaars, overheden, gemeenten, projectontwikkelaars, (milieu)adviesbureaus, particulieren en industriële en agrarische bedrijven. Onze expertise is voor iedereen beschikbaar en iedere klant, groot of klein, kan rekenen op onze volledige inzet. Overweegt u ook van onze diensten gebruik te maken? Lees dan hier hoe onze opdrachtgevers, die u daarin zijn voorgegaan, de samenwerking met M&A ervaren.

Wat onze klanten zeggen:

"M&A verzorgt voor onze klanten al geruime tijd diverse onderzoeken. Het gaat dan om onderzoeken naar luchtkwaliteit, geluid, brand, asbestsanering en natuurwaarden.

M&A is voor ons een professionele partij om mee samen te werken. De adviseurs van M&A zijn meedenkend en flexibel. Verder is het een klein kantoor, daardoor zijn de lijnen kort en het contact persoonlijk. Door duidelijke afspraken vooraf te maken zijn de resultaten zoals gewenst. Wat ons betreft zetten we de komende jaren onze samenwerking "

De heer Paul Balemans en mevrouw Femke Klomp, Adviseurs Omgeving bij ZLTO (Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie)

"Raijmakers Someren doet al enkele jaren naar volle tevredenheid zaken met M&A. Voornamelijk voor het uitvoeren van Asbestinventarisaties schakelen wij M&A in. Ze reageren adequaat en snel (niet alleen bij calamiteiten / problemen maar ALTIJD), zijn – bijna op elk tijdstip…-  makkelijk bereikbaar en toegankelijk en leveren – uiteraard niet geheel onbelangrijk – kwalitatief goede en duidelijke rapportages zodat Raijmakers ook snel aan de slag kan! Bij vragen kun je altijd bij Wil en Toon terecht. Mocht er desondanks iets misgaan, het blijft tenslotte mensenwerk, dan wordt dat altijd keurig netjes opgelost. Wij bevelen dan ook regelmatig M&A bij
onze opdrachtgevers aan."

Mevr. D. Robben van Raijmakers Someren Projectbegeleider Asbest en KAM-Coördinator

"Arom werkt graag met M&A samen in milieuvraagstukken. Of het nou gaat om bodem, asbest, geluid of geur. Bij M&A kunnen we op een laagdrempelige manier vlot van gedachte wisselen, zodat de klant optimaal wordt bediend. Samen weten we hoe de overheid werkt en op wat voor wijze die communiceert. M&A spreekt de juiste taal en werkt goed en praktisch. Deze manier van prettige samenwerking heeft al tot veel succes in projecten geleid. Of het nou gaat om vergunningen, bestemmingsplannen of juridische procedures."

Dhr. Mr. Q. de Ruijter van AROM

"Derks Advies werkt graag met M&A op het gebied van technische onderzoeken, zoals bodem, geluid, geur voor mestverwerking en flora en fauna. Dit vindt ik het sterke punt van M&A dat ze brede ondersteuning kunnen bieden en een flexibele inzet hebben. Ze zijn een verlengstuk voor onze advisering naar onze klanten. De telefonische bereikbaarheid laat wel eens te wensen over, maar via e-mail of Whatsapp? wordt uiteindelijk de nodige communicatie verzorgd. De opbouw van de rapportages zijn anders dan ik gewend ben, wat waarschijnlijk te maken heeft met de no-nonsense-mentaliteit."

Raymond Derks van Derks Advies

"Wij als onafhankelijk agrarisch advies bureau werken al ruim tien jaar samen met enkele partijen waaronder M & A. Ze verrichten diverse milieuonderzoeken voor ons ten behoeve van agrariërs.

Het gaat dan bijvoorbeeld om bodemonderzoek, geluidsrapportage en asbestinventarisaties.

Hun onafhankelijkheid is voor ons van belang. Hierdoor werken ze ook zelfstandig zaken voor ons af.

Samen met ons denkt M & A mee naar praktische oplossingen.

Voor ons een betrouwbare prettige partij om mee samen te werken."

Tjerk Verscharen van Bergs Advies